Opnieuw winst Belofte’s

Het Beloftenteam heeft tegen Fortuna Sittard de tweede zege in een week en na de winterstop geboekt. De Limburgers werden op het jeugdveld met 4-3 verslagen.

In de eerste helft stichtte FC Dordrecht het meeste gevaar en waren ze de bovenliggende partij. Binnen de twintig minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord. Bij beide goals was Jermaine van Pijkeren betrokken. Jermaine maakte zelf de 1-0, na een assist van Ruben Koorndijk, en fungeerde even later als aangever toen Nick de Bil wist te scoren. Waar de bezoekers vrijwel de gehele eerste helft alleen voor wat gevaar konden zorgen uit corners en vrije trappen en schoten over de goal van Michiel Belhadj, daar kwamen ze vlak voor rust, eigenlijk uit het niets, terug tot 2-1.

In de tweede helft kopte de ingevallen A-junior Remon Luksch uit een corner van Soufiane Aouragh de 3-1 binnen, maar kwam Fortuna Sittard sterk terug. Met nog een kwartier te gaan was de stand 3-3. Met wat geluk voor de Limburgers en wat pech voor de Schapenkoppen, had het 3-4 kunnen worden, maar die goal bleef uit. Aan de andere kant viel de treffer vlak voor tijd wel. Emerson Akachar, net als Remon Luksch een A-junior en ook ingevallen, kopte bij de tweede paal uit een vrije trap de winnende treffer binnen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.