Inhaal- en oefenprogramma jeugd

De komende twee zaterdagen zullen in het teken staan van inhaal- en oefenwedstrijden. De A1 heeft geen competitieverplichtingen en zal ook niet vriendschappelijk in actie komen, de B1 haalt in tegen UVS en de C1 speelt een oefenwedstrijd tegen VOC.

UVS B1-FC Dordrecht B1
De B-jeugd reist af naar de sleutelstad Leiden voor de competitiewedstrijd tegen UVS. Het betreft een inhaalwedstrijd, eerder dit jaar, op 29 januari, ging het duel niet door. De Schapenkoppen blijven het goed doen in de competitie. De voorbije twee duels tegen ADO Den Haag en SC Feyenoord leverden allebei een verdiende zege op. De zege op ADO was belangrijk omdat de Dordtenaren nu mee blijven doen om de titel, die op SC Feyenoord omdat de Rotterdammers nu verder op achterstand zijn gezet. UVS bezet momenteel de achtste plaats. De ploeg staat vrij vast bovenin het rechterrijtje. De voorsprong op de nummer negen ASWH is vier punten met ook nog eens een duel minder gespeeld, de achterstand op de nummer zeven Alexandria’66 bedraagt vijf punten en dat met twee duels minder gespeeld. Opvallend genoeg behaalde UVS slechts twee van de zes overwinningen op eigen veld. Aanvang van de wedstrijd op het UVS-terrein – Kikkerpolder in Leiden – zal zijn om 12.15 uur.

FC Dordrecht C1-VOC C1
De jongste Schapenkoppen moeten nog wel een duel inhalen, maar dat gebeurd volgende week. Zodoende wordt er vriendschappelijk gespeeld en wel tegen VOC (Volharding Olympia Combinatie) uit Rotterdam. VOC staat bovenaan in de Hoofdklasse en stevent af op het kampioenschap. Met nog drie duels voor de boeg, bedraagt de voorsprong op de nummer twee Smitshoek acht punten. VOC verloor in de competitie nog geen enkel duel. Eerder dit seizoen oefenden de Rotterdammers al tegen Quick (1-1) en Spijkenisse (7-3 verlies) die in de competitie zitten bij FC Dordrecht. Het duel op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal om 12.00 uur beginnen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.