Goed weekend jeugdteams

De jeugdteams hebben goede resultaten geboekt. A1 en B1 wonnen hun wedstrijd, C1 eindigde een lastige uitwedstrijd met een gelijkspel.

A1 speelde de topper tegen de nummer twee Spartaan’20 en won na een 0-2 achterstand met 3-2. Quincy Boogers (strafschop), Ibrahim Toure en Bram Soffers bogen de achterstand om in een zege. B1 won de uitwedstrijd tegen Spijkenisse, vooraf en op papier toch geen kinderachtige tegenstander, met liefst 0-7. Shairon Kalmez (tweemaal) en Jearlon Martina bepaalden de ruststand op 0-3. Na de pauze zorgden goals van Gervane Kastaneer, tweemaal Justin Spruijt en opnieuw Jearlon Martina voor de 0-7 eindstand. In Almere dwong de C1 in de tweede poulewedstrijd van de jeugdcup voor C-junioren een 1-1 gelijkspel af tegen Almere City FC. Vooraf had men hier voor willen tekenen, achteraf overheerste de teleurstelling. Almere City FC scoorde namelijk pas vlak voor tijd de gelijkmaker nadat Ruben Post de Schapenkoppen eerder in de wedstrijd op voorsprong had gebracht.

De A1 blijft aan kop in de tweede divisie en staat nu vijf punten voor op de nummers twee en drie. B1 heeft op doelsaldo de koppositie gepakt. Net als VVV/Helmond Sport, heeft het team twaalf punten uit vier duels. De C1 staat na twee pouleduels in de jeugdcup voor C-junioren op een punt na het eerdere verlies tegen Ajax.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.