Belofte’s spelen gelijk tegen Sparta

In de laatste competitiewedstrijd van de najaarsreeks, was het Beloftenteam van FC Dordrecht dicht bij de overwinning in de rijnmondderby tegen Sparta Rotterdam. Een 2-0 voorsprong werd echter vlak voor tijd teniet gedaan door de Rotterdammers: 2-2.

De start van de Schapenkoppen was prima, want al na vijf minuten spelen was het Jair Balrak die zijn team aan de leiding bracht. Na een klein half uur spelen werd de voorsprong verdubbeld (Ingmar Maayen promoveerde een verre ingooi van Chawila Doekhi tot een doelpunt). 2-0 was tevens de ruststand.

Na de pauze kon FC Dordrecht, dat net als tegen FC Utrecht goed voetbal liet zien, de voorsprong niet vasthouden. Na 67 minuten spelen bracht Sparta Rotterdam de 2-1 op het scorebord, waarna ze wat gingen aandringen. Dit resulteerde niet in groot gevaar, maar enkele minuten voor het verstrijken van de officiele speeltijd, werd het toch nog 2-2.

Ondanks het feit dat de wedstrijd niet gewonnen werd, kan men in het Dordtse kamp tevreden zijn over het vertoonde spel van de laatste twee wedstrijden. De najaarsreeks zit er nu op. FC Dordrecht zal samen met de andere nummers vijf t/m acht van iedere poule in een competitie komen. Het speelschema zal spoedig bekend worden gemaakt.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.