Beloftenteam verliest van FC Volendam

Jong FC Dordrecht-Jong FC Volendam: 1-3 (1-1)

Na twee overwinningen heeft het Beloftenteam in FC Volendam zijn meerdere moeten erkennen. Op het jeugdveld werd het 1-3 voor de bezoekers.

De start van de Schapenkoppen was goed. Deze werd beloond met een goal van Jermaine van Pijkeren na een kleine twintig minuten spelen. Jermaine rondde goed af na een lange rush over de zijkant. In de loop van de eerste helft gaf Volendam meer gas en werd het een gelijkwaardige wedstrijd. Nog voor de rust kwam de score in balans.

In de tweede helft waren de bezoekers de betere ploeg. De Schapenkoppen werden telkens vroeg vastgezet, waardoor ze de vrije man niet meer konden vinden en niet meer aan voetballen toekwamen. In plaats van voetballen, moesten de Dordtenaren tegenhouden. Toch waren er een paar counters van FC Dordrecht waaruit een grote kans ontstond voor Soufiane Aouragh. Jermaine zette Soufiane met een prima steekpass vrij voor de keeper, maar Soufiane wist niet te scoren.

Na dik een uur spelen kwam FC Volendam op 1-2 na balverlies op het middenveld. In de slotfase werd het 1-3, FC Dordrecht stond toen al met tien man binnen de lijnen na het wegzenden van Ilyas Chouabi (twee keer geel = rood).

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.