Beloftenteam verliest in Venlo

Het Beloftenteam heeft de uitwedstrijd tegen VVV Venlo verloren. Op het kunstgras in Limburg werd het 3-1 voor de thuisploeg.

De gastheren kwamen na twintig minuten spelen op 1-0. Niet veel later mochten de Limburgers van geluk spreken dat ze met elf man op het veld bleven staan. Donny van der Dussen werd in een duel hard geraakt, zijn tegenstander kreeg de gele kaart.

Kort na de rust bracht Jason de Jong zijn team op gelijke hoogte. Vlak na de gelijkmaker had De Jong opnieuw een goede kans om tot scoren te komen. Zijn schot werd door de keeper losgelaten, waarna Renaldo Jongebloet een grote kans om zeep hielp.

Twintig minuten voor tijd kwam VVV Venlo opnieuw aan de leiding. De Schapenkoppen konden een corner niet goed verwerken waarna Michael Uchebo de 2-1 kon maken. De Nigeriaan was ook al aangever bij de 1-0. Opnieuw had Jongebloet een goede kans om een Dordtse treffer te noteren, maar ook ditmaal wist hij niet te scoren. In de eindfase van de wedstrijd had de thuisploeg eerst nog een goede kans onbenut gelaten, in de blessuretijd viel alsnog de 3-1.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.