B1 wint sterk bezet toernooi bij DHC

De B-jeugd heeft de eerste plaats in de wacht gesleept op het sterk bezette Ballast Nedam/J.A. Posttoernooi in Delft bij DHC.

Aan het toernooi deden gerenommeerde BVO’s mee als ADO Den Haag, Sparta Rotterdam, FC Volendam en KV Mechelen. Verder waren van de partij SC Excelsior en natuurlijk de gastheer zelf DHC.

De Schapenkoppen begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen DHC, waarna het Belgische KV Mechelen met 1-0 werd verslagen. Vervolgens eindigde ook de wedstrijd tegen SC Excelsior doelpuntloos. In het vervolg wonnen de Dordtenaren al hun wedstrijden. ADO Den Haag werd met 1-0 verslagen, Sparta Rotterdam met 2-1 en FC Volendam met 2-0.

Zo kroonde de B-jeugd zichzelf tot winnaar van het toernooi. Als enige team werd er geen wedstrijd verloren en in al de zes wedstrijden werd er alleen tegen Sparta Rotterdam een tegentreffer geincasseerd. Een fantastische prestatie die werd bereikt met bij vlagen zeer goed voetbal, een juiste instelling en goede teamgeest.

Naast het winnen van het toernooi, viel FC Dordrecht ook in een andere catogorie in de prijzen. Ruben Schlink werd namelijk uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi.

Kortom, een prestatie om mee thuis te komen en om nog lang over na te praten!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.