B1 en C1 bekeren verder!

De B1 en C1 hebben de volgende ronde weten te bereiken van het bekertoernooi. In de districtsbeker Zuid I, moesten de B-junioren flink aan de bak tegen GJS. Binnen de reguliere speeltijd was het nog niet beslist (3-3), de strafschoppen werden door de Schapenkoppen beter genomen.

De C1 plaatste zich als een van de twee beste nummers twee van alle poules voor de kwartfinale van de jeugdcup voor C-junioren. In de laatste poulewedstrijd werd NAC Breda met 1-0 verslagen. In drie wedstrijden werden er zeven punten behaald, tegen de groepswinnaar en de nummer drie werden in totaal vier punten behaald.

De B-jeugd komt waarschijnlijk nog dit kalenderjaar in actie voor de volgende bekerronde, de C1 sowieso niet. De districtsbeker Zuid I voor B-junioren bevat nog te veel teams zodat het lastig is om nu al een inschatting te kunnen maken wat betreft de volgende tegenstander. De jeugdcup voor C-junioren is na de poulefase meteen toe aan de kwartfinale. Naast FC Dordrecht, zitten de volgende zeven teams in de koker voor de loting: AZ C1, Almere City FC C1 (als beste nummer twee van poule 1), ADO Den Haag C1, Feyenoord/Excelsior C1 (zat bij FC Dordrecht in de poule), VVV/Helmond Sport C1, FC Utrecht C1 en SC Heerenveen/Emmen C1.

Zodra de lotingen bekend zijn, zal dat uiteraard hier op de site te lezen zijn!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.