A1 uitgeschakeld, B1 en C1 winnen oefenduels

De A1 is er niet ingeslaagd om ten koste van AFC door te dringen tot de tweede ronde van de nacompetitie. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-4. Dat resulteerde over twee duels in een gelijkspel omdat de Schapenkoppen de wedstrijd van een week eerder hadden gewonnen met 2-3.

Remon Luksch bracht zijn team op voorsprong en 1-0 was ook de ruststand. Uit een strafschop kwam AFC in de tweede helft terug tot 1-1 en even later werd het zelfs 1-2. Remon Luksch en Obi Onyeike bogen de achterstand weer om in een 3-2 voorsprong, maar AFC kwam opnieuw terug tot 3-3 en de tweede strafschop in de wedstrijd zorgde uiteindelijk voor de 3-4 eindstand. AFC won de penaltyreeks met 5-4.

In Ottoland won de nieuwe B1 met 2-4 van VVAC A1. Na een 2-0 achterstand, zorgden Ibrahim Toure (twee treffers), Gervane Kastaneer en Okan Arslan alsnog voor de Dordtse zege.

De nieuwe C1 won thuis op kunstgras met 3-1 van Strijen. Yorick Termond maakte de 1-0 en 2-0, Strijen deed daarna wat terug en Bradley Pisas bepaalde de eindstand op 3-1.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.