A1 start nacompetitie met doelpuntrijk duel

In Katwijk was de eerste wedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie tussen Quick Boys A1 en FC Dordrecht A1 vooral leuk voor de neutrale toeschouwer. Het werd uiteindelijk 4-4.

De Schapenkoppen begonnen slecht en kregen de rekening hiervoor snel en hard gepresenteerd (binnen twintig minuten stond Quick Boys met 3-0 voor). FC Dordrecht liet nog voor rust een ander gezicht zien en tweede jaars B-junior Quincy Boogers bepaalde de ruststand op 3-1.

Na de rust waren de Dordtenaren duidelijk de bovenliggende partij en het verschil werd in de score uitgedrukt. Everon Pisas, Nick Bolte en Noel Goosens zorgden voor de Dordtse voorsprong. Een directe rode kaart van Geert Cleef gooide toch nog roet in het eten. Quick Boys bepaalde met een man meer de eindstand op 4-4.

Op Hemelvaartsdag volgt in Dordrecht de return tussen beide teams. Als de Schapenkoppen winnen, dan zijn ze door naar ronde twee. Verliezen ze, dan is de nacompetitie over. Eindigt het duel opnieuw in een gelijkspel, dan volgt er eerst een verlenging van 2 x 15 minuten, daarna, indien nodig, strafschoppen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.