A1 en B1 winnen, verlies C1

De A1 en B1 wonnen ook hun tweede wedstrijd. C1 ging in Rotterdam hard onderuit.

FC Dordrecht A1-MVV A1: 3-0 (2-0)

De A-jeugd heeft ook haar tweede competitiewedstrijd gewonnen. MVV werd met 3-0 verslagen.

De Schapenkoppen hadden een vliegende start. Binnen de minuut kopte Remon Luksch, op aangeven van Darlison Gerardus, de 1-0 tegen de touwen, nog voor de vijf minuten verstreken waren vond Remon opnieuw het net ditmaal uit een vrije trap rond de zestien meter. In het eerste kwartier dicteerde FC Dordrecht met goed voetbal het duel. Nadien kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en liepen de Dordtenaren achteruit. Ondanks inzetten op de lat en paal, wist MVV niet tot scoren te komen.

Na rust werd het al snel 3-0. Opnieuw mocht Remon Luksch zich laten bejubelen als doelpuntenmaker ditmaal na een assist van Nick Bolte. MVV schakelde bij, ging aanvallender spelen, maar de Schapenkoppen hielden prima stand. Remon kreeg nog een mogelijkheid om zijn vierde treffer te maken, maar die bleef uit. Opnieuw een verdiende zege voor FC Dordrecht A1 en opnieuw werd de nul gehouden. Door puntenverlies van andere teams, gaat het team na de tweede speeldag alleen aan kop.

FC Dordrecht B1-ASWH B1: 6-0 (2-0)

De B-jeugd heeft ook de tweede wedstrijd in de competitie met ruime cijfers gewonnen. Op eigen veld werd ASWH met 6-0 geklopt.

Het was een regelmatige overwinning van de Schapenkoppen. De ploeg kwam heel de wedstrijd niet in de problemen en middels goed voetbal kwamen ze tot veel kansen. Als het vizier nog wat meer op scherp had gestaan, dan was de uitslag nog hoger uitgevallen.

Bij de eerste treffer kregen de Dordtenaren nog hulp van de tegenstander. Twee goals van Ibrahim Toure en Okan Arslan en eentje van Reggie de Windt, bracht de 6-0 eindstand op het bord.

Na twee duels heeft de B1 al tien keer het net gevonden en nog geen tegentreffer geincasseerd.

Sparta Rotterdam C1-FC Dordrecht C1: 6-0 (4-0)

In Rotterdam liep de C-jeugd tegen een flinke nederlaag aan. De Rijnmondderby eindigde in 6-0 voor de Spartanen.

De Schapenkoppen keken bij rust al tegen een 4-0 achterstand aan. Het team had moeite met de veel bewegende spelers van Sparta Rotterdam en werd telkens ook snel en goed onder druk gezet door de tegenstander. Hierdoor was het lastig om de vrije man te vinden en om aan het voetballen te komen. Door wat slordigheden bij de Spartanen en omdat FC Dordrecht er op bepaalde momenten goed uitkwam, onstonden er wat mogelijkheden.

Na rust werd er sneller en eerder druk gezet door de Schapenkoppen. Daardoor kwam het team meer aan voetballen toe. Oussama Yekhlef kopte uit een corner op de lat, ook Danny Jongeneel was nog dicht bij een doelpunt, maar vond bij een goed schot de keeper op zijn weg. Aan de andere kant kwam Sparta nog twee keer tot scoren.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.