A1 en B1 winnen, C1 verliest

De A1 en B1 hebben ook hun derde competitiewedstrijd gewonnen. De A-jeugd won in Maastricht met 2-1 bij MVV, B1 versloeg op het eigen jeugdveld Spartaan’20 met 3-1. Op datzelfde veld verloor de C1 met nipte cijfers van NAC Breda (0-1).

In Maastricht keek A1 bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Wat omzettingen tijdens de pauze, leverde in het tweede bedrijf het gewenste resultaat op. FC Dordrecht was de bovenliggende partij en won dankzij twee goals van Ibrahim Toure. De ruststand bij de wedstrijd van de B1 tegen Spartaan’20 was nog 0-0. In de tweede helft opende Gervane Kastaneer de score na een fout van de doelman van Spartaan. Jearlon Martina bouwde de score uit naar 2-0 met een droge knal. De Rotterdammers leken terug in de wedstrijd te komen door de 2-1 te maken, maar opnieuw Jearlon Martina maakte met een schot van dichtbij de verhoudingen duidelijk: 3-1.

De C1 verloor ongelukkig. Bij rust was de stand 0-0. De wedstrijd ging grotendeels gelijk op. Een fout achterin bij de Schapenkoppen na rust, leverde uiteindelijk de enige treffer op van de wedstrijd: 0-1.

A1 is alleen koploper in de tweede divisie, B1 deelt in de tweede divisie de koppositie met VVV/Helmond Sport en Barendrecht en de C1 staat nu negende in de eredivisie voor C-junioren.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.