A1 en B1 bekeren verder, C1 verliest van PSV

De A1 en B1 hebben zicht geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Beide teams wonnen van Oranje Wit. De C1 speelde gewoon voor de competitie en kwam te kort tegen PSV. Het werd 3-0 voor de Brabanders.

FC Dordrecht A1-Oranje Wit A2: 7-0 (4-0)

Het moest wel raar lopen wilde de A-jeugd zich niet plaatsen voor de knock-out fase van het bekertoernooi. Het team liet niks aan het toeval over en won met 7-0 van Oranje Wit.

Bij vlagen werd er goed gespeeld, zowel voor als na de rust. Door goals van Noel Goosens (twee keer), Joey Steenbakker en Nick Bolte, werd de ruststand bepaald op 4-0.

Na de rust maakte Joey zijn tweede treffer, zorgde Everon Pisas voor de 6-0 en maakte Oranje Wit nog een eigen doelpunt: 7-0.

FC Dordrecht B1-Oranje Wit B2: 7-1 (3-1)

De B-jeugd heeft zich geplaatst voor de knock-out fase van het bekertoernooi. In de tweede en tevens meteen laatste poulewedstrijd, werd Oranje Wit met 7-1 verslagen.

Het duurde even voordat de Schapenkoppen de opening vonden, maar daarna ging het ook meteen snel. Na goed uitgespeelde aanvallen stond het in een tijdsbestek van vijftien minuten 3-0. Alle doelpunten werden gemaakt door Ibrahim Toure. Door een fout achterin, wisten de bezoekers de ruststand te bepalen op 3-1.

Na de rust liep FC Dordrecht verder weg van de stadsgenoot. Het werd uiteindelijk 7-1 en net als voor de rust, kwamen ook in de tweede helft alle goals op naam van Ibrahim.

FC Dordrecht C1-PSV C1: 0-3 (0-3)

De C-jeugd heeft de thuiswedstrijd tegen PSV met 3-0 verloren. De eindstand was bij rust al bereikt.

In de eerste helft waren de Brabanders te sterk voor de Schapenkoppen. Hoe hard het team ook werkte, ze kwamen simpelweg te kort tegen het snel, goed spelende en sterke PSV. In een kort tijdsbestek vielen de 0-1 (vrije trap) en 0-2, later kwam daar ook nog een derde tegengoal bij. FC Dordrecht kon daar niks tegenover stellen.

Door wat omzettingen kwamen de Schapenkoppen in de tweede helft wel aan voetballen toe en tot kansen. Waar het in de eerste helft eenrichtingsverkeer was, daar golfde het spel in de tweede helft meer op en neer. PSV was slordiger, maar kwam ook minder uit de verf omdat de Dordtenaren goed stonden en goed verdedigden. FC Dordrecht verdiende, gezien het spel, een treffer, maar die bleef helaas uit. In de tweede helft werden er dus geen doelpunten meer geincasseerd en het grootste compliment voor het team was dat er wederom gevoetbald en gecombineerd werd en de lange bal achterwege bleef.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.