Wint Dordrecht weer van Jong Ajax?

FC Dordrecht speelt morgen een thuiswedstrijd tegen het belofteteam van Ajax. Het is een lastig in te schatten tegenstander, omdat de wedstrijdselectie vaak verschillend is. De verwachting is vanwege het drukke schema deze week van Ajax 1 (Uitwedstrijd tegen Rangers Glasgow en thuiswedstrijd tegen PSV) dat John Heitinga een selectie meeneemt die weinig spelers uit het 1e bevat. Maar dat is natuurlijk altijd even afwachten.

Dordt wist de laatste wedstrijd gelijk te spelen in een uitwedstrijd tegen Telstar, een prima resultaat gezien de vorm van Telstar. De schapekoppen zijn er op gebrand om weer 3 punten te pakken.

Er is eigenlijk geen patroon te vinden in de wedstrijden van Jong Ajax. Zo werd er in de laatste 5 wedstrijden werd er 1x gewonnen, 2x gelijk gespeeld en 2x verloren.

In de laatste 5 wedstrijden onderling was het resultaat juist voordeliger voor Dordt. Er werd 3 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. Jong Ajax trok maar 1 keer aan het langste eind. Genoeg reden om ook de komende wedstrijd weer te winnen!

Dordrecht kan weer beschikken over Aliou Balde. De Senegalees is weer terug na een interlandperiode voor zijn land. Er zijn verder geen bijzonderheden

Kom de ploeg vrijdag avond supporten! Koop nu nog je tickets via de site!

 

Datum: Vrijdag 4-11. Aanvang: 20:00 uur

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.