We mogen weer!

Morgen staat de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. De Schapekoppen nemen het om 20.00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

 

Feitje

Sinds 2010 speelde de Schapekoppen elf van de dertien wedstrijden op de eerste speeldag van de KKD thuis. Dat is het meeste van alle andere KKD ploegen. Overigens won FC Dordrecht er maar twee. Morgen dus een kans om er drie van te maken en zo met een goede start te beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen!

 

NAC Breda

Onze gasten uit Breda kende een sterke transferperiode. Zo werden er zes spelers binnen gehaald. Dominik Janosek, Clint Leemans, Boy Kemper, Tein Troost Jan van den Bergh & Matthew Garbett hebben de overstap naar de Keuken Kampioen Divisie club gemaakt.

De voorbereiding van onze gasten uit Breda verliep wisselvallig. Zo werd er met 2-0 & 3-2 gewonnen van Excelsior Rotterdam & OFI. Maar er werd ook met 2-3 & 1-2 verloren van RKC Waalwijk & Mamelodi Sundowns.

 

Vorig seizoen

Vorig seizoen verloren de Schapekoppen tweemaal van NAC Breda. Zo werd er in eigen huis kansloos verloren met 0-3. Dit seizoen hopen we het recht te zetten!

 

Tickets

Ben jij er bij? Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketshop: tickets.fcdordrecht.nl (LET OP: Alleen seizoenkaart- en clubkaarthouders kunnen een kaartje kopen!)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.