Op naar Tilburg!

Na de 4-0 overwinning afgelopen vrijdag tegen FC Eindhoven neemt FC Dordrecht het aankomende vrijdag op in de uitwedstrijd tegen Willem II. De wedstrijd zal gespeeld worden in het Koning Willem II Stadion, waar FC Dordrecht gesteund zal worden door 130 fanatieke supporters.

 

FC Dordrecht

De ploeg van Michele Santoni hoopt een vervolg te geven aan het geweldige resultaat van vorige week. Door de overwinning klom FC Dordrecht naar plek 15 in de Keuken Kampioen Divisie. Met Willem II treft FC Dordrecht een lastige tegenstander. De Tricolores staan op de vijfde plek in de competitie en gaan voor de derde overwinning op een rij.

 

Vorige keer

In november eindigde de wedstrijd in het Matchoholic Stadion in een 2-2 gelijkspel. Samuele Longo en Aliou Baldé waren voor de club uit Dordrecht trefzeker. De laatste keer dat FC Dordrecht een uitwedstrijd speelde tegen Willem II was in 2015. De Tilburgers gingen er met een 2-1 overwinning vandoor.

De laatste overwinning van FC Dordrecht in het Koning Willem II Stadion dateert uit 2014. FC Dordrecht won in de TOTO KNVB Beker met 0-2.

 

Man in vorm

Tijdens de wedstrijd zullen de ogen extra gericht zijn op Tidjany Touré. De buitenspeler was vorige week tegen FC Eindhoven tweemaal trefzeker. De 20 jarige Fransman kwam deze winter over van Feyenoord. Hij zal tot het einde van dit seizoen gehuurd worden.

 

Kom jij onze ploeg steunen naar de overwinning? Dat kan! Meld je aan via inschrijving@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.