Hybrid Mail van Multi-Post, de beste communicatietool voor jouw organisatie

Eigenlijk is het Hybrid Mail platform de digitale postkamer die niet meer in je eigen gebouw maar bij Multi-Post in Dordrecht gevestigd is. Het volledig in eigen huis ontwikkelde platform biedt naast de verzending van uitgaande post ook de mogelijkheid om inkomende post te verwerken.

Communiceer via elk gewenst kanaal vanuit een platform. Maak contact met klanten via hun voorkeurskanaal voor optimale resultaten. Combineer fysiek en digitaal met oplossingen voor -brieven- post, e-mail, aangetekende mail en berichten via de Mijn Overheid berichtenbox.

‘In deze nieuwe oplossing staat de klant centraal. Onze rol is en blijft het behandelen van de communicatie stromen van de klant’, zegt commercieel manager Aat van Gessel. ‘Dat doen we al  bijna 40 jaar. In deze nieuwe dienst verzenden wij voor onze klanten hun post zowel digitaal alsook fysiek. De klant bepaalt dat zelf. Die houdt zelf de regie over zijn eigen postproces. Alleen is Multi-Post de uitvoerende partij. De klant volgt op afstand wat er binnen het proces gebeurt. Dat kan 24/7. Het proces is 100% transparant. Op ieder moment kan de klant zien waar zijn poststuk zich bevindt. Dat gaat tot en met de aflevering op het adres. Het Hybrid Mail Platform wordt volledig naar de wensen van de klant ingericht. Daarbij bepaalt de klant zelf welke functionaliteiten hij wil gebruiken. Die kan hij simpel aan- of uitzetten. Het hele proces is volledig gesloten en biedt de klant de zekerheid dat de post die verstuurd wordt, ook aankomt.’

”De samenwerking tussen beide organisaties is 26 jaar geleden begonnen toen de oprichter van Multi-Post, Theo Singerling, als bestuurslid bij FC Dordrecht werkzaam was. Multi-Post is ook geruime tijd shirtsponsor geweest vult Soufiane Haddad – commercieel manager aan. Multi Post is binnen onze ambities met Energiek Dordt ook een koploper die altijd in oplossingen denkt. Het is voor mij geen verassing dat juist Multi Post zo hard bezig is met het innoveren van communicatie in de breedste zin!

Bekijk hier de volledige video over HybridMail: https://www.youtube.com/watch?v=JgQ6-QwzrsE

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Kijk dan op https://hybridmail.multipost.nl of neem contact op met een van onze Hybrid Mail specialisten:

Aat van Gessel | +31 6 16 13 69 43 | aat.van.gessel@multipost.com
Bas Bosveld | +31 6 50 26 56 67 | bas.bosveld@multipost.eu

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.