Het nieuwe FC Dordrecht magazine is nu uit!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het nieuwste nummer van het FC Dordrecht magazine nu beschikbaar is met als thema voor deze editie de allereerste klimaatneutrale wedstrijd van het Nederlands betaald voetbal! Op de cover niemand minder dan Tidjani Toure, Tim Receveur, Abdellah Aberkane en Shaverdi Cetin.

In dit nummer van het FC Dordrecht magazine nemen we je mee achter de schermen van deze bijzondere wedstrijd die op 19 mei gespeeld wordt en laten we zien hoe we erin slaagden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Van de keuze voor duurzame energie, elektrische mobiliteitsoplossingen tot het verminderen van afval. Maar dat is nog niet alles. We hebben ook interviews met de nieuwe spelers en met Jasper Ophorst (de tijdelijke voorzitter van de Supportsvereniging), die ons vertellen over hun betrokkenheid bij de transitie van de club. En natuurlijk vind je in dit nummer ook het laatste nieuws en updates over ons team en de komende wedstrijden.

We zijn ervan overtuigd dat dit nummer van het FC Dordrecht magazine een inspiratie zal zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en milieuvriendelijke initiatieven. We hopen dat je er net zo van geniet als wij!

Dank aan Zpress voor de vormgeving en al onze partners die het weer tot een succesnummer hebben gemaakt.

Scoor nu jouw FC Dordrecht Magazine in de fanshop, het supportershome of lees hem via onderstaande link:

FC Dordrecht magazine, april 2023 (edities.nl)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.