Dordtse samenwerking met Iterpro

FC Dordrecht wordt de eerste Nederlandse voetbalclub die Iterpro Football Intelligence gaat gebruiken. Door gebruik te maken van de oplossing van Iterpro die is geïmplementeerd op technische, sportwetenschappelijke en medische afdelingen, zal het personeel van FC Dordrecht een hub creëren om toegang te krijgen tot alle relevante spelersgegevens, de workflow en het delen van informatie binnen de club om dit te verbeteren.

De Nederlandse club zal het platform van Iterpro gebruiken om de activiteiten van het eerste team te beheren, zoals het plannen van trainingssessies en activiteiten, het analyseren van de prestaties op en naast het veld, het beheren van het welzijn van de spelers en het beoordelen van hun blessurerisico. Er worden een paar apps gebruikt om niet alleen het personeel van de club te betrekken, maar ook de spelers zodat zij altijd op de hoogte zijn.

Iterpro is blij om een club als FC Dordrecht aan hun klantenlijst toe te voegen en hun voetbalintelligentie-oplossing uit te breiden naar Nederland. Deze deal is ook een bewijs van hoe het in Londen gevestigde bedrijf een oplossing creëert die niet alleen haalbaar is voor topclubs, maar ook voor organisaties die effectief willen werken, hun processen optimaliseren om de foutenmarge te verkleinen en weloverwogen beslissingen nemen.

Marco Savino, CEO & oprichter van Iterpro:
“Ik ben blij om samen te werken met Michele Santoni”, Hoofd Coach van FC Dordrecht, “en de staf, ze zijn erg vooruitstrevend en ze begrijpen de waarde van het creëren van een digitaal kader om de dagelijkse operaties te ondersteunen en werken in een datagedreven nadering.”

Michele Santoni, trainer FC Dordrecht:
Ik ben een coach die altijd streeft naar optimale prestaties tijdens elke wedstrijd, elke training en elke werkdag. Om deze reden maken we gebruik van het Iterpro-systeem, omdat het ons in staat stelt om alle processen te plannen en te evalueren. Iterpro zet zich ook in om ons te ondersteunen bij deze groeiprocessen door effectief te communiceren n gegevens te delen, want dit is steeds relevanter geworden. We geloven dat we hiermee met onze staf en spelers de beste resultaten kunnen behalen. Om deze reden kan ik zeggen dat we er trots op zijn de eerste betaald voetbal club in Nederland te zijn die gebruik maakt van de services van die Interpro aanbiedt.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.