FC Dordrecht in de vierde periode

Aankomende speelronde start de 4e en laatste periode van de Keuken Kampioen Divisie. FC Dordrecht speelt in deze periode vijf uitwedstrijden en vier wedstrijden in het Matchoholic Stadion.

Maart

In maart speelt FC Dordrecht nog twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De vierde periode begint met een uitwedstrijd in De Vliert tegen nummer 18 FC Den Bosch. In speelronde 30 komt Helmond Sport, op zondagmiddag, op bezoek aan de Krommedijk.

April

Na deze twee wedstrijden spelen de Schapekoppen twee duels tegen jong-elftallen. Eerst speelt FC Dordrecht op een maandagavond een uitwedstrijd op de Toekomst tegen Jong Ajax. Een paar dagen later ontvangen we in Dordrecht Jong PSV.

14 april speelt FC Dordrecht een verre uitwedstrijd in Maastricht tegen MVV. Een week later komt andermaal een jong-elftal naar het Matchoholic Stadion. Jong-AZ komt vrijdag 21 april op bezoek. FC Dordrecht sluit de maand april af met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Mei

In de laatste maand van het seizoen spelen de Schapekoppen nog drie wedstrijden. Op Bevrijdingsdag speelt FC Dordrecht thuis tegen Heracles Almelo. Voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen zal er worden afgereisd naar Den Haag voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De laatste wedstrijd van het seizoen zal in het teken staan van de klimaatneutrale wedstrijd. FC Dordrecht speelt in de laatste speelronde aan de Krommedijk tegen TOP Oss.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.