De laatste Jong-ploeg op bezoek

 

Morgen treedt FC Dordrecht aan tegen Jong AZ in speelronde 34 van de Keuken Kampioen Divisie. De Schapekoppen gaan opzoek naar de tweede thuisoverwinning op een rij, nadat twee weken geleden Jong PSV met 1-0 werd verslagen. Jong AZ staat op de 10e plek en zal vol vertrouwen afreizen naar de Krommedijk na een 4-0 overwinning tegen Jong FC Utrecht.

Eerdere ontmoetingen

Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting tussen beide ploegen in een 3-1 overwinning voor Jong AZ. De Dordtenaren begonnen goed en kwamen ook vroeg op voorsprong via Samuele Longo. Na rust ging het echter mis en trok Jong AZ aan het langste eind door doelpunten van Reverson, Engel en Allouch. Vorig seizoen pakte FC Dordrecht overtuigend de drie punten tegen Jong AZ. Anouar El Azzouzi en Stijn Meijer zorgde voor een 2-0 eindstand in het Matchoholic Stadion.

In het verleden kan FC Dordrecht leunen op sterke statistieken thuis tegen Jong AZ. De wedstrijd staat sinds 2017 op het programma. Sindsdien heeft FC Dordrecht nog niet verloren thuis tegen Jong AZ. Van de vier wedstrijden aan de Krommedijk, won FC Dordrecht er drie en eindigde het eenmaal in een gelijkspel.

Arbiters

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Michael Eijgelsheim. De assistenten zijn Rick van Rijn en Rik ter Hoeve. De vierde official is Shona Shukrula.

De wedstrijd bijwonen

Wil jij de wedstrijd live bekijken in het Matchoholic Stadion? – Koop dan nu nog je kaartje via onze ticketshop of kom morgen naar het stadion en schaf daar je kaartje aan!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.