Carnaval aan de Krommedijk

Na de 1-0 nederlaag vorige week in de uitwedstrijd tegen Willem II, gaat FC Dordrecht deze vrijdag op zoek naar revanche tegen VVV-Venlo. De formatie van Michele Santoni zal op zoek gaan naar de tweede thuisoverwinning op rij nadat de laatste thuiswedstrijd overtuigend met 4-0 werd gewonnen van FC Eindhoven.

 

Eerdere edities

Na de lastige wedstrijd in Tilburg zal FC Dordrecht er alles aan willen doen om de punten in eigen huis te houden. FC Dordrecht won in oktober de uitwedstrijd in Venlo met 0-1 door een doelpunt van Aliou Balde. De laatste thuisoverwinning op VVV-Venlo was een spectaculaire zege in 2017. FC Dordrecht won deze wedstrijd met 5-2 door drie goals in de laatste 10 minuten.

 

Man onder de lat

Liam Bossin zal proberen om voor de derde keer op rij in het Matchoholic Stadion het doel schoon te houden. Dit is eerder gelukt tegen Telstar & FC Eindhoven. Vorige week keepte Bossin een geweldige wedstrijd waarin hij een penalty keerde van Hornkamp, maar kon hij de 1-0 nederlaag uiteindelijk niet voorkomen.

 

Arbitrage

De wedstrijd zal onder leiding staan van Kevin Puts en hij wordt geassisteerd door Halis Kucukerbir en Jeremy van der Ley, de vierde official is Jaafar Aafouallah.

 

Kom jij onze ploeg steunen naar de overwinning? Tickets kopen kan nog via: tickets.fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.