Belangrijke informatie voor stadionbezoekers

 

LET OP: Er gelden nieuwe regels in het stadion waardoor wedstrijden eerder (tijdelijk en definitief) worden gestaakt. Zover wil niemand het laten komen. Lees dit daarom goed door:

Gooien van voorwerpen

  • Als voorwerpen op het veld worden gegooid, dan besluit de scheidsrechter het spel stil te leggen en gaan de teams en (assistent)-scheidsrechters naar de kleedkamers. Als zij de wedstrijd hervatten en er worden opnieuw voorwerpen op het veld gegooid, dan besluit de scheidsrechter de wedstrijd definitief te staken.
  • Als een speler of (assistent)-scheidsrechter vanuit het publiek met een voorwerp wordt geraakt, dan besluit de scheidsrechter direct de wedstrijd definitief te staken.

Veldbetreding

  • Als een ‘supporter’ op het veld op komt, dan besluit de scheidsrechter het spel stil te leggen en gaan de teams en (assistent)-scheidsrechters naar de kleedkamers. Als zij de wedstrijd hervatten en er komt opnieuw een ‘supporter’ op het veld, dan besluit de scheidsrechter de wedstrijd definitief te staken.
  • Als een ‘supporter’ op het veld komt en een speler of (assistent)-scheidsrechter aanvalt, dan besluit de scheidsrechter direct de wedstrijd definitief te staken.

Het doel van de nieuwe regels is om de veiligheid van de spelers en (assistent)-scheidsrechters beter te kunnen waarborgen. Helaas blijkt dit nodig te zijn. Dus het veld is heilig: gooi nooit voorwerpen op het veld en ga nooit zelf het veld op.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.