Aftrap van seizoen met thuiswedstrijd tegen Feyenoord – Aftrap 14.30 uur

Op tien dagen voor de start van de competitie is het aftellen begonnen. Dordrecht kijkt met belangstelling uit naar het openingsduel want zowel het vertoonde spel als de resultaten in de voorbereiding hebben de verwachtingen op de Krommedijk hoopvol gestemd. Komende zaterdag sluit FC Dordrecht de oefencampagne af met een heuse kraker in eigen stadion tegen Feyenoord 1.

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Dordrecht – Feyenoord stond er een heuse fandag gepland. Deze moeten we helaas door de verwachte weersvoorspelling cancellen.

Tijdens de rust zal DJ Wessel nog wel klaarstaan om geweldige plaatjes voor jullie te draaien en na de wedstrijd zullen de spelers nog steeds langskomen in het supporterhome waar jullie onze spelers kunnen ontmoeten.

FC Dordrecht wil de voetbalbeleving terug aan de Krommedijk. ‘We gaan ervoor’, luidt het motto in het Matchoholic Stadion. Zaterdag 5 augustus gaat een leuke dag voor de supporters worden. Een thuiswedstrijd tegen Feyenoord is ook een heerlijk begin van een mogelijk mooi seizoen. Voor slechts een tientje kan iedereen daarbij zijn. Toegangskaarten zijn online te koop.

Bijzonder voor de eigen supporters is dat de vernieuwde Noord tribune die middag voor het eerst geopend zal zijn.

Aftrap van de wedstrijd is 14.30 uur!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.