Op naar Tilburg! – Uitkaarten nu te koop via onze ticketbox!

Na een hoopvolle start afgelopen vrijdag tegen NAC Breda gaan we dit doorzetten in onze eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Willem II!

Vanaf dit seizoen gaat de verkoop voor uitwedstrijden ook online via de ticketbox. De meeste uitsupporters die al op de site geregistreerd stonden, hebben inmiddels ook een registratie voor uitwedstrijden gekregen en kunnen in de toekomst een kaart online kopen.

Supporters die nog geen online account hebben dienen zich dus eerst te registreren via tickets.fcdordrecht.nl.  Daarna moet via een aparte email aan inschrijving@fcdordrecht.nl om een uitregistratie gevraagd worden.

Supporters die dit toch niet lukt, kunnen zich aan de balie van de administratie melden. Daar kan nog handmatig voor een uitregistratie ingeschreven worden.

In de ticketbox staat per wedstrijd welk vervoer is toegestaan (bus en/of auto). Dit bepaalt ook de toegangsprijs: € 6,00 of € 10,00. Bij inschrijving voor een uitwedstrijd ontvangt de supporter een omwisselbiljet. Bij de ingang van het uitvak worden deze omgeruild voor een toegangskaart.

De supportersbus zal om 18.30 uur vertrekken voor het supportershome.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.