2e helft

Aanstaande dinsdag beginnen we weer. Eindelijk, hoewel de winterstop precies op tijd kwam, is het altijd lekker om weer te beginnen. Met goede verwachtingen gaan we beginnen aan de tweede seizoenshelft. Bijna heel de selectie is fit. Alleen Johan van der Werff hersteld nog, maar ook dit zal niet lang meer duren. Van Galen, Nieuwenburg, Van der Meer, noem ze maar op, ze zijn er allemaal klaar voor.

In de eerste week staan er gelijk twee thuiswedstrijden op het programma. Eerst Den Bosch voor de beker. Het zal niet makelijk worden, maar kansloos zijn we absoluut niet. Een ronde verder in de beker is prachtig voor de stad, maar ook voor de naam van de club. Zaterdag volgt TOP Oss. We begonnen er ook tegen aan het begin van het seizoen. We verloren toen met 4-1. Geflatteerd dat wel, maar alleen de uitslag telt. We hebben wat goed te maken. In de groep leeft dit enorm. Ze zijn er klaar voor.

Het aantrekken van John Nieuwenburg is een goede zet geweest. De technische staf is dan ook erg in hun nopjes met de komst van de middenvelder. Hij moet voor meer diepgang gaan zorgen. Voor de trainers zal het moeilijk worden wie er gaat spelen en wie er op de bank gaat plaats nemen. Maar dit zorgt natuurlijk alleen maar voor gezonde concurrentie waar iedereen uiteindelijk alleen maar sterker van wordt. Achter de schermen wordt er ook al hard gewerkt aan het volgende seizoen. Het lijstje met namen ligt al klaar. We willen volgend seizoen weer een stapje omhoog.

Op Curacao hebben we de 1e helft van het seizoen geëvalueerd. We weten wat onze zwakke plekken zijn en zijn hierdoor alert. De doelstelling stond in het begin van het seizoen nog op een plek in het linkerrijtje. Maar gezien de resultaten en het niveau van de groep willen we gaan voor een plek in de na-competitie. Zes extra wedstrijden aan het eind van het seizoen zou toch mooi zijn. En in de na-competitie kan er eigenlijk van alles gebeuren.

Wat mij nog rest is jullie, ook namens de gehele technische staf en selectie, een plezierige 2e seizoenshelft toe te wensen. We gaan er wat moois van maken. Jullie support daarbij kan ons naar een hoger niveau tillen.

Marco Boogers

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.