FC Dordrecht verstuurt sjaals naar seizoenkaarthouders

FC Dordrecht heeft afgelopen week als cadeautje een unieke sjaal van de club verzonden naar alle seizoenkaarthouders. Bij deze actie zijn leerlingen ingezet om te helpen bij het inpakken van de sjaals. De leerlingen hebben met enorm veel plezier hieraan bijgedragen. De sjaal is vergezeld gegaan met een brief voor onze fans.

SPON is onderdeel van scholengemeenschap De Stroom. SPON is een school voor speciaal voortgezet onderwijs voor leerlingen met een beperking. De school heeft het label neutraal omdat het openstaat voor iedereen en diverse culturen en levensbeschouwingen respecteert. SPON, MADS en FC Dordrecht hebben met een aantal leerlingen deze actie richting de achterban geïnitieerd.

 

 

Brief voor de fans

‘’We missen jullie. We missen de sfeer en de verbondenheid in ons stadion. We missen de steun en aanmoedigingen, maar vooral jullie aanwezigheid omdat de supporters toch degenen zijn waar we het voor doen.’’ Vooral nu, met de goede resultaten en de start van de tweede seizoenshelft missen wij onze supporters. Maar zoals al in de brief vermeld willen wij onze supporters graag enthousiast maken voor de tweede seizoenshelft. Als supporters zijn jullie uit het oog maar nooit uit het hart.

 

Design sjaal

De nieuwe sjaal is dus bestemd voor onze seizoenkaarthouders. Aan een van de kanten van de sjaal is tweemaal het logo van onze club te zien aan de uiteinden. In het midden staat met witte letters ’FC Dordrecht’. De andere kant van de sjaal heeft twee Schapekoppen aan de uiteinden van de sjaal. In het midden staan de twee teksten: ‘Dordrecht zit voor altijd in ons bloed’ en ’samen strijden samen winnen’. De sjaal is vanzelfsprekend groen en wit gekleurd.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.