Commerciële mogelijkheden

Klik hier voor de tarievenkaart: Tarievenkaart FC Dordrecht

FC Dordrecht biedt een scala aan business opportunities in de vorm van exposure, hospitality en netwerkactiviteiten. Door op maat gesneden overeenkomsten en aanbiedingen kan iedere ondernemer optimaal rendement halen uit zijn samenwerking met FC Dordrecht.

Het commercieel beleid van FC Dordrecht is gericht op een duurzame samenwerking met bedrijven en organisaties, die hun relatie met het betaalde voetbal in hun marketingbeleid willen integreren. Deze samenwerking is voor beide partijen een platform voor zakelijk en sportief succes in een prettige ambiance.

In de Bouwteam Drechtsteden Lounge en Brasserie De Schaapskooi kan men ook buiten de wedstrijddagen terecht voor seminars, presentaties, vergaderingen, recepties, meetings en (bedrijfs)feesten.

Businessclub

Bij FC Dordrecht bieden wij u de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance te netwerken.

Onder het genot van een hapje en drankje in onze Businessclub collega-ondernemers treffen en, daarvoor komt u tenslotte ook, het vanuit uw Business-seat volgen van de wedstrijd. Wij stellen ons ten doel om het voor u zo prettig mogelijk te maken en een bijdrage te leveren aan ‘return of investment’. Ter versterking van de relatie tussen u en de club, zult u na afloop diverse spelers ontmoeten in de Businessclub.

Daarnaast kent de Businessclub tal van communicatiemogelijkheden en netwerkvoordelen.

LED Boarding

Indien u reeds bezoeker bent geweest van een thuiswedstrijd van FC Dordrecht heeft u kunnen zien dat er LED boarding in het stadion aanwezig is.

Deze LED reclame uiting welke te zien is om het gehele voetbalveld zullen uw firma nog meer exposurewaarde geven, vooral op de televisie. De LED boarding is per wedstrijd te huur en kan naar eigen wens en tijdsduur ingevuld worden.

Reclameborden

Boarding is er in het Riwal Hoogwerkers Stadion in diverse varianten, elk met zijn eigen exposure en zijn eigen prijs, die mede wordt bepaald door de TV-gevoeligheid.

U kunt uw naam op de luifels van de tribunes plaatsen, maar ook langs het veld voor de Businessclub-tribune met het zicht in beide richtingen. Er zijn mogelijkheden voor reclame bij de ingangen en de hoeken van het stadion bieden – vooral voor de televisie – een mega-exposure.

Voor de reclameborden geldt ook dat de kosten voor productie, plaatsing- en verwijdering voor rekening van de sponsor komen.

Matchday sponsor pakket

Er zijn diverse wedstrijdarrangementen te boeken bij FC Dordrecht vanaf twee personen inclusief diner tot en met de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren als wedstrijdpartner. In dat geval kunt u met 20 of meer gasten de wedstrijd bekijken vanaf business seats, heeft u een exclusieve ruimte met een hostess ter beschikking en wordt uw bedrijfsnaam of merk op meerdere wijzen en plaatsen onder de aandacht gebracht als wedstrijdpartner. Onze arrangementen zijn klaar om in te koppen voor uw relatiemarketingdoeleinden!

Stadionreclame

Onder het motto “Laat u zien en horen” biedt FC Dordrecht u de mogelijkheid een stadioncommercial.

De productiekosten voor een stadioncommercial zijn voor rekening van de sponsor.

Online reclame

De website www.fcdordrecht.nl wordt dagelijks door zo’n 2.000 mensen bezocht. De bezoeker van deze populaire site kan wellicht morgen uw klant zijn. Daarom biedt FC Dordrecht de mogelijkheid tot het plaatsen van een button op de homepage met een doorlink naar uw site. Dat noemen wij ‘scoren buiten de lijnen’ tegen een sportief investeringsbedrag.

De productiekosten komen ook voor rekening van de adverteerder en kan desgewenst worden verzorgd door de webmaster van FC Dordrecht.

Partnership Jeugdopleiding

Uiteraard zijn er ook sponsormogelijkheden bij de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Dat kan al vanaf zeer geringe bedragen. Het wedstrijdveld van de jeugd biedt ruimte voor reclameborden.

Meer informatie vindt u op de website van de Jeugdopleiding