Zorgt Dordrecht voor een bekerstunt?

FC Dordrecht neemt het in de strijd om de TOTO KNVB Beker op tegen FC Groningen. De ploeg speelt op woensdag 19 oktober om 18:45 uur in eigen huis.

De thuisploeg is op het moment in topvorm.  Het won de laatste twee wedstrijden van kampioenskandidaten VVV Venlo en PEC Zwolle. Daarvoor werd er gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven dat ook een hoogvlieger is. De spelers zijn erop gebrand om te winnen en zullen vol zelfvertrouwen aantreden.

Groningen is in een slechte vorm op het moment. De club uit het verre noorden wist dit seizoen pas 2 keer te winnen. Dat deden ze tegen FC Emmen en SC Cambuur. De ploeg verloor zelfs hun laatste 4 wedstrijden, dus de druk staat erop.

23 jaar geleden boekte Dordt nog een historische zege door met 5-0 van Groningen te winnen in de beker. Het avontuur strandde dat jaar in de kwartfinale, de een na hoogste klassering ooit voor Dordrecht in de KNVB Beker. De club kwam in 2007/2008 het verst in de beker. We eindigden toen in de halve finale tegen Roda JC.

Het wordt al met al een heel interessant duel. Zien we je woensdag aan de Krommedijk?

Haal nog snel je tickets via deze link: www.tickets.fcdordrecht.nl

LET OP: Bekerwedstrijden zitten niet in de seizoenkaart inbegrepen. Ook is deze wedstrijd een B-wedstrijd geworden. Dit betekent dat er een seizoenkaart of clubkaart nodig is om je kaartje te kunnen kopen. Seizoenkaarthouders hebben een kortingscode van 50% ontvangen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.