Wedstrijd onder hoogspanning aan de Krommedijk

Op vrijdag 15 april speelt FC Dordrecht thuis om 20:00 tegen FC Emmen. Het is een belangrijk duel voor de bezoekers die promotie kunnen vaststellen tegen de Dordtenaren. De wedstrijd zal daarom veel spanning met zich meebrengen en er wordt een topdrukte verwacht aan de Krommedijk. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank. De arbiter floot dit seizoen al tweemaal eerder een wedstrijd van FC Dordrecht. Kan je niet naar het stadion komen? Dan kan je het duel ook volgen via het schakelprogramma op ESPN 1 of de live uitzending op ESPN 2. Daarnaast is de wedstrijd ook te volgen via ons live Twitterverslag.

Door na verlies in Den Bosch

In speelronde 34 speelde FC Dordrecht uit tegen FC Den Bosch. Het was een wedstrijd die lange tijd gelijk opging waarbij er voor beide ploegen kansen ontstonden. In de eerste helft vielen er geen doelpunten terwijl deze wel konden vallen als het geluk aan Dordtse zijde iets meer meezat. De tweede helft was het geluk nog verder te zoeken. Den Bosch kwam door een van richting veranderende bal op voorsprong waarna het bergafwaarts ging voor de Schapekoppen. Er ontstonden nog kansen maar de bal wilde niet in het doel van Den Bosch belanden. Het werd uiteindelijk 3-0 maar er had misschien meer ingezeten voor de Dordtenaren.

Belangrijke punten voor beide ploegen

De wedstrijd van aankomende vrijdag is spannend voor beide ploegen. FC Emmen kan promotie vaststellen als het wint aan de Krommedijk. FC Dordrecht heeft de punten hard nodig omdat het nu op de 18e plaats van de Keuken Kampioen Divisie staat. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden, dat blijkt ook uit de statistieken. FC Emmen is bezig met een goede reeks in de competitie, de ploeg van Dick Lukkien is al zeven duels op rij ongeslagen. FC Dordrecht verloor drie van de laatste vijf duels en won er twee. De ploeg van Michele Santoni heeft het dus niet makkelijk in de competitie op het moment. Maar het heeft al vaker dit seizoen bewezen te kunnen presteren tegen ploegen uit het linkerrijtje van de competitie. Het belooft dus een spektakel te worden aan de Krommedijk.

Emir ziet kansen

Voor het spannende duel tegen FC Emmen hebben wij gesproken met Emir Biberoglu. De middenvelder startte dit seizoen 10 keer in de basis elf en viel 12 keer in bij de Dordtenaren. In dit interview vertelt hij over dit seizoen en of hij tevreden is met zijn speeltijd. Daarnaast bespreken we de kansen van de Dordtenaren tegen FC Emmen. Het hele interview zie je hieronder!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.