Warner Hahn terug op de Krommedijk

Warner Hahn was vandaag weer bij de training na zijn avontuur met Jong Oranje. Tegen respectievelijk Jong Schotland en Jong Luxemburg wist hij de ‘nul’ te houden. Een puike prestatie van onze doelman. 

Veel tijd om na te genieten is er niet, er moet scherp getraind worden voor de andere belangrijke kwalificatie, die van de nacompetitie.  Deze vrijdag maken we al kans om de begeerde Bronzen Stier binnen te slepen. U kunt mee naar Helmond Sport om FC Dordrecht te steunen. Voor het gemak zetten we alle informatie nog op een rij:

Donderdagavond is het mogelijk om in te schrijven voor de busreis in het Supportershome. De bus vertrekt vrijdag vanaf de grote parkeerplaats om 18.00 uur.

Kosten:
€ 14,50 (busreis voor leden van de Supportersvereniging)  + € 9,- (toegangskaart)
€ 24,50 (busreis voor niet leden) + € 9,- (toegangskaart)

Lammetjes en AOW-ers hebben recht op € 5,- korting op de busreis.

Voor € 10,- kunt u meteen lid worden van de Supportersvereniging, dan heeft u bij de volgende uitwedstrijden ook recht op korting naast de speciale prijzen voor artikelen in onze fanshop.

U kunt ook op eigen vervoer naar Helmond afreizen dan is het mogelijk om donderdagavond een losse toegangskaart kopen voor  € 15,-
Deze zijn duurder omdat op een buscombi een groepskorting van toepassing is. Omdat er bij het stadion van Helmond Sport weinig parkeergelegenheid is vragen we om zoveel mogelijk samen te reizen.

Het supportershome is donderdagavond geopend van 19.30 uur tot 22.00 uur.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.