Waar is FC Dordrecht op tv of online te zien?

Komend seizoen is er extra veel Jupiler League voetbal te zien op televisie. FOX Sports Eredivisie  (voorheen Eredivisie Live) is vanaf vrijdag 2 augustus begonnen met het uitzenden van een groot aantal Jupiler League live wedstrijden.

De (open) basiszender FOX programmeert vanaf de vierde speelronde de samenvattingen van de Jupiler League. Op welk kanaal de open basiszender komt wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

In het seizoen 2013/2014 worden de Jupiler League wedstrijden gespeeld van vrijdag tot en met maandag. Per speelronde zendt FOX Sports Eredivisie een live wedstrijd op vrijdag, zaterdag en maandag.

De basiszender FOX gaat op maandag 19 augustus van start. Vanaf de vierde speelronde op vrijdagavond 23 augustus zijn op de vrijdagavonden de samenvattingen van de Jupiler League vrijdagavondwedstrijden te zien en op maandagavond is er een terugblik op de Jupiler League competitieronde in combinatie met het overige beschikbare nationale en internationale voetbal bij FOX.

Tot 19 augustus zijn de samenvattingen 24 uur na de wedstrijd te zien op de site van de Jupiler League en ook op onze FC Dordrecht site.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.