Vooruitkijken naar de Toekomst

 

Aankomende maandag speelt FC Dordrecht haar volgende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De Schapekoppen gaan op bezoek in Amsterdam tegen Jong Ajax op Sportcomplex de Toekomst.

 

Puntje tegen Helmond

Vorige week pakte FC Dordrecht een punt thuis tegen Helmond Sport. De negatieve reeks van 6 nederlagen op rij werd door het 0-0 gelijkspel doorbroken. Nu zal de ploeg van trainer Michele Santoni vol willen gaan voor de overwinning tegen Jong Ajax.

 

Eerdere ontmoetingen

De ontmoeting aan de Krommedijk was een opvallend doelpuntrijke wedstrijd. Waar FC Dordrecht bij rust nog een 2-1 voorsprong had, eindigde de wedstrijd helaas in een 3-4 overwinning voor de ploeg uit Amsterdam. Jong Ajax, toen nog onder leiding van John Heitinga, pakte de overwinning door een doelpunt van Kristian Hlynsson.

 

De laatste wedstrijd van FC Dordrecht op Sportcomplex de Toekomst eindigde in een 2-1 winstpartij voor de Schapekoppen. Na een 1-0 achterstand kwamen de Dordtenaren terug via twee goals van Nikolas Agrafiotis.

 

Arbiters

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Luuk Timmer. Zijn assistenten zijn Bram Vervoorn en Max Wolfkamp. De vierde official is Eric van der Vaart.

 

De wedstrijd bijwonen

Wil jij er bij zijn? Dat kan nog! Inschrijven kan via inschrijving@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.