Voorspellen voor FC Dordrecht

Voorspel nu alle wedstrijden in de Jupiler League en speel mee voor onze club FC Dordrecht! Op www.jupilerleague.nl/game kunnen alle supporters meespelen voor hun favoriete club en op die manier maakt ook onze club kans op één van de vijf cheques die besteed kunnen worden aan sfeerartikelen.

In de maand augustus kan iedereen warmdraaien en 1 september gaan de punten echt meetellen voor het klassement en voor de Jupiler League clubs!

Totaal is er een prijzenpot van €4000 beschikbaar, met elke periode een prijs van €500 voor de best voorspellende club / supporters en aan het einde van het seizoen is er nog een hoofdprijs van €2000 voor de club waar de supporters blijkbaar een voorspellende gave hebben! Die club dat moet natuurlijk FC Dordrecht worden, dus doe mee!

‘De Jupiler League is een leuke competitie met de meest vreemde uitslagen en een overvloed aan goals, dat maakt het spannend en sfeervol, er valt dan natuurlijk ook veel te vieren in de stadions. Het is natuurlijk mooi als we dat kunnen ondersteunen!’ aldus André ten Wolde, Marketing Directeur Domino’s Pizza Nederland. Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED) vult aan: ‘Het verrassende karakter van de Jupiler League leent zich uitstekend voor een leuke poule met vrienden, familie of collega’s, simpelweg omdat het alle kanten op kan gaan’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.