Stunt Dordt tegen PEC vandaag?

FC Dordrecht neemt het vanavond op tegen PEC Zwolle. Het is de laatste wedstrijd van de eerste periode van seizoen 2022/2023. De huidige nummer 2 van de Keuken Kampioen divisie kan morgen, als Heracles Almelo punten laat liggen, de eerste periodekampioen worden. Daar heeft PEC zelf een overwinning voor nodig.

FC Dordrecht zal zeker ook voor de overwinning gaan strijden. Vorige week werd er nog knap een punt gepakt op bezoek bij FC Eindhoven. Het was van beide ploegen geen hoogstaande wedstrijd, maar een gelijkspel was minstens terecht.

De Schapekoppen hebben het vaak lastig tegen PEC. laatste keer dat Dordrecht en PEC tegenover elkaar stonden was in 2015. Destijds speelde Dordt nog in de Eredivisie. Het werd het 4-0 voor PEC Zwolle. Hoog tijd voor revanche dus.

Smaakmaker Aliou Balde laat zich geregeld zien bij Dordt. Hij is snel en heeft vaak een goede dribbel. Hij maakte al 17 dribbels dit seizoen en daarvan lukten er 12. Slechts 2 spelers in de hele Keuken Kampioen Divisie slaagden erin om een hoger slaginspercentage te hebben met dribbels. Aliou Balde is dus een speler om zeker in de gaten te houden.

al met al is het dus zeker een wedstrijd om naar uit te kijken. Gaat Dordt stunten tegen PEC? Maak het live mee via ESPN 4 of koop je tickets nog via de site!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.