Voorbeschouwing Roda JC – FC Dordrecht

Morgen is het weer tijd voor een uitwedstrijd! Misschien toch wel een beetje geluk dat er geen uit supporters bij mogen zijn, we spelen namelijk om 21:00 uit tegen Roda JC Kerkrade. Op papier een lastige wedstrijd, maar wij zouden de Schapekoppen niet zijn als wij dit gewoon een hele moeilijke avond gaan maken voor de Limburgers.

De laatste keer dat we speelden in het Parkstad Limburg Stadion is er eentje om snel te vergeten, we gingen met maar liefst 5-0 ten onder. Alhoewel we aan de hand van de statistieken misschien wel een goal verdienden, waren we over het algemeen vrij kansloos. Roland Alberg was met twee doelpunten de uitblinker bij Roda JC. Dit seizoen begonnen de Kerkradenaren erg sterk met een 0-4 overwinning op Jong Ajax, met vervolgens een 3-0 overwinning op Top Oss leek Roda JC een niet te kloppen ploeg.

Het ging echter toch goed mis bij de Limburgers afgelopen zaterdag. Ze gingen met 4-0 onder in Doetinchem. Blijkt dus dat ook Roda JC te verslaan is. In combinatie met het steeds betere spel wat FC Dordrecht laat zien, zijn er dus zeker kansen voor de Schapekoppen om met punten terug naar Dordt te komen. Op de ranglijst staat Roda JC op dit moment op de 5e plek, echter zullen zij na de afgang bij De Graafschap een deuk hebben in hun vertrouwen. Alle reden dus voor de Schapekoppen om er vol tegenaan te gaan in Kerkrade.

Na een punt tegen De Eagles en twee nipte nederlagen is het vrijdag tijd om die eerste drie punten te pakken. De wedstrijd zal te zien zijn op FOX Sports 4. Wij hopen op al jullie steun hier vanuit Dordrecht en gaan strijden voor die punten!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.