Voorbeschouwing: Op jacht naar de eerste drie punten van de vierde periode

FC Volendam – FC Dordrecht is de derde wedstrijd in de vierde periode. Na twee verlies partijen is het voor onze Schapekoppen zaak om de eerste overwinning binnen te slepen en de punten mee terug te nemen naar Dordrecht. In het thuisduel dat werd gespeeld tussen de twee ploegen trokken de Volendammers aan het langste eind de ploeg van Cláudio Braga is uit op eerherstel.

De thuiswedstrijd tegen FC Volendam ging voor onze Dordtenaren met 1-2 verloren dankzij twee doelpunten van Cas Peters. Aan Dordtse kant wist Omran Haydary te zorgen voor de enige treffer.

De laatste vijf keer dat FC Dordrecht op bezoek ging bij FC Volendam eindigde het drie keer in een gelijkspel. Eenmaal in een overwinning en eenmaal in verlies. Ook FC Volendam kent een moeizame periode waarin zij moeilijk tot scoren komen. In haar laatste vijf wedstrijden wisten zij twee punten te halen en slechts twee keer te scoren. De Dordtenaren doen dit iets beter met vier punten en zeven doelpunten.

De ploegen lijken dus aan elkaar gewaagd en zijn gebrand om hun eerste overwinning te pakken in de vierde periode. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Nagtegaal.

Het belooft een aantrekkelijke wedstrijd te worden met twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Welke ploeg gaat er met de winst vandoor?

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.