Voorbeschouwing FC Dordrecht- MVV

Komende vrijdag start FC Dordrecht aan een reeks wedstrijden tegen op papier sterke tegenstanders. Te beginnen met MVV. Dordt neemt het aan de Krommedijk op tegen de ploeg uit Maastricht. De wedstrijd begint in tegenstelling tot de meeste speelrondes om 21:00 uur in plaats van 20:00 uur. Dit heeft te maken met een wedstrijd van Jong Oranje. De helft van de wedstrijden in deze speelronde van de Keuken Kampioen Divisie is al eerder gespeeld, ook dit heeft te maken met interland voorkeuren binnen de competitie.

Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Dordrecht is thuis in het Matchoholic Stadion in  goede vorm en won de laatste 2 thuiswedstrijden. Daarmee kan Dordt, voor het eerst weer sinds lange tijd weer 3 thuisoverwinningen op rij boeken. De laatste keer gebeurde dat in februari 2018 tegen Fortuna Sittard (3-0), TOP Oss (2-0) en Helmond Sport (3-2).

Tegenstander MVV is het seizoen erg goed begonnen. Ze behaalden in 6 wedstrijden 11 punten. Als Dordt wint, komt de ploeg op 1 punt afstand van MVV. Het is voor de Schapekoppen dus een belangrijke wedstrijd als het wilt aansluiten bij de middenmoot.

Uit eerdere onderlinge resultaten blijkt dat MVV in het voordeel is. Dordt wist namelijk maar 1 van de laatste 11 wedstrijden te winnen. Dat was wel de laatste wedstrijd. Er werd met 3-1 gewonnen op de Krommedijk. Laten we proberen dit keer weer een overwinning op de mat te brengen!

Kom jij de ploeg aanmoedigen komende vrijdag? Haal snel je tickets via de site!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.