Volle bak voor de punten

FC Dordrecht staat maandagavond met de thuiswedstrijd tegen Cambuur weer een moeilijke opgave te wachten. Het duel met de Friese nummer vier van de ranglijst is zo ongeveer de laatste kans om de Play Offs binnen bereik te houden.

Vrijdagavond behield Dordt tegen Sparta lang hoop op een goed resultaat, zowel voor als na rust had het de mogelijkheden te scoren, maar twee ongelukkige momenten achterin waren voldoende voor de ongeruste Spartanen om de punten weg te kapen.

Dordrecht had er wel een echte wedstrijd van gemaakt, streed voor iedere meter – ongelijke – grond en toonde karakter. Aan de inzet heeft niet gelegen, wellicht aan de koelbloedigheid waar de tegenstander meer van bezat.

Maar maandag nieuwe kansen. In de derde thuiswedstrijd op rij moeten er punten gehaald worden om de competitie in leven te houden. In de winterstop werd de oefenpartij een doelpuntrijke wedstrijd waarin FC Dordrecht voetballend niet onderdeed. De kans op een herhaling is aanwezig omdat Dordt vol voor de laatste kans zal gaan en de titel in de Jupiler League voor Cambuur nog altijd tot de mogelijkheden behoort.

De wedstrijd, rechtstreeks te zien op Eredivisie Live, is derhalve van groot belang en nu de lente eindelijk het land is binnengekomen zal het zonnetje mogelijk ook weer over de Krommedijk gaan schijnen.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.