Vierde periode gewijzigd

Na het faillissement van SC Veendam is naast de algemene stand in de Jupiler League ook de vierde periode gewijzigd. De drie al behaalde periodetitels (MVV Maastricht, Sparta en De Graafschap) blijven staan.

Betreffende de vierde periode heeft het bestuur betaald voetbal besloten dat in de acht speelrondes die oorspronkelijk de vierde periode bevatte (speelronde 25 t/m 32), het behaalde resultaat van elke club in de eerste zes wedstrijden conform het competitieprogramma (in chronologische volgorde) voor de eindstand in de 4e periode geldt. De stand voor de vierde periode is inmiddels aangepast (zie hiernaast).

Ook hier een vertekend tussenbeeld ten gevolge van het aantal gespeelde wedstrijden. Voor de vierde periode heeft FC Dordrecht nog maar 2 wedstrijden gespeeld. In theorie is de club dus nog altijd kansrijk.

Eind vorig jaar werd al bekend dat er dit seizoen geen promotie vanuit de Topklasse naar de Jupiler League plaatsvindt en omgekeerd geen degradatie vanuit de Jupiler League naar de Topklasse. Het definitieve faillissement van SC Veendam heeft dan ook geen directe invloed op de promotie/degradatie van seizoen 2012-2013.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.