Vier Dordtse internationals!

Ook deze interlandperiode zijn er weer diverse Dordtenaren opgeroepen om uit te komen voor hun land. Zij vliegen uit naar diverse bestemmingen verdeeld over de hele wereld.

 

Rocco Robert Shein

Rocco Shein is opnieuw geselecteerd voor het nationale team van Estland. Op donderdag 16 november staat de ploeg tegenover Oostenrijk, en op zondag 19 november spelen ze tegen Zweden. Estland heeft geen kans meer om zich te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap in 2024. Met slechts één punt staan ze onderaan in de groep en kunnen ze hoogstens derde worden. De derde plaats heeft een kans op play-offs maar staat niet garant voor kwalificatie. Shein speelde in de vorige interlandperiode niet voor Estland, mede doordat hij ziek was.

Trevor Doornbusch

Trevor Doornbusch is weer opgeroepen voor de nationale ploeg van Curaçao. In de vorige interlandperiode speelde hij beide wedstrijden voor de ploeg van Dean Gorré. Deze interlandperiode speelt Curaçao twee oefenwedstrijden tegen El Salvador, deze worden gespeeld op 16 en 20 november.

Bartek Smolarczyk

Bartek Smolarczyk is ook deze interlandperiode opgeroepen voor de Onder 20 ploeg van Polen. In de vorige interlandperiode maakte hij zijn debuut voor de jongelingen van Polen, hij speelde dertig minuten. Deze periode nemen de talenten het op tegen Tsjechië. De wedstrijd tegen Tsjechië staat gepland op vrijdag 17 november.

Adrian Segecic

Adrian Segecic is voor het eerst opgeroepen voor de Onder 23 van Australië. De jongeling kwam al eerder uit in de Onder 20 en Onder 17 van de Australiërs. Zijn prestaties in Dordrecht hebben hem nu de oproep voor het Onder 23-team opgeleverd. Op vrijdag 17 november staat de ploeg tegenover Qatar O23, gevolgd door een wedstrijd tegen Saudi-Arabië O23 op dinsdag 21 november.

Rody Hoegee

Rody Hoegee is actief tijdens deze internationale speelperiode als keeperstrainer in de staf van Oranje O18. De jeugdspelers van Oranje staan donderdag 16 november en zaterdag 18 november tegenover hun Zweedse leeftijdsgenoten. Deze wedstrijden worden gespeeld in Veendam.

 

Wij hopen dat Rocco Shein, Trevor Doornbusch, Bartek Smolarczyk, Adrian Segecic en Rody Hoegee de winst meenemen naar de Krommedijk. De resultaten van deze spelers zijn uiteraard volgende week te lezen op de website. Succes allemaal!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.