Vervolg van hoopgevende oefencampagne

In alle rust werkt Michele Santoni met zijn staf toe naar de nieuwe competitie. Met een overgebleven kern van vijftien spelers van afgelopen seizoen (waarbij met het vertrek van Anouar el Azzouzi rekening gehouden was), zeven versterkingen en vier talenten uit de eigen opleiding is de voorbereiding met een complete selectie van start gegaan.

Tussen de diepgroene bomen van het rustiek gelegen Sportpark Krommedijk spatte de beleving zowat van het trainingsveld af. Die intensiteit was in de tot nu toe gespeelde oefenwedstrijden ook terug te zien. FC Dordrecht toont energiek en laat een duidelijke drang naar voren zien waardoor met groeiende belangstelling naar de volgende wedstrijden wordt uitgekeken:

FC Dordrecht – FC Den Bosch
Vrijdag 21 juli aanvang 19:00 uur, Sportpark Het Bolwerk in Woudrichem
Morgenavond staat de volgende serieuze krachtmeting op het programma. Een interessante wedstrijd waaruit mogelijk de eerste voorzichtige conclusies getrokken zouden kunnen worden. De entreeprijs is vastgesteld op 5 euro per ticket en er is alleen verkoop aan de poort op de dag van de wedstrijd. Jeugd tot en met 12 jaar mag gratis naar binnen.

FC Dordrecht – Al Nasr
Zaterdag 22 juli aanvang 18:00 uur, Matchoholic Stadion in Dordrecht
Even leek dit affiche de komst van Ronaldo en Tadic naar Dordrecht aan te kondigen, maar deze Al Nasr is afkomstig uit Dubai. Met Adel Taarabt (oud speler van QPR, Spurs en AC Milan), Memsevic (FC Groningen) en Mlapa (VVV) en winnaar van de League Cup UAE in 2020 is het zeker een aansprekende internationale tegenstander. Via de ticketbox van FC Dordrecht zijn kaarten voor € 5,00 te koop. Let op de seizoenkaarten zijn nog niet geldig. Seizoenkaarthouders hebben in hun portaal een gratis kaartje ontvangen!

FC Dordrecht – Alanyaspor FC
Vrijdag 28 juli aanvang 19:00 uur, Sportpark CWO-Nieuwelantpark in Vlaardingen
In de boeiende aanloop naar de competitie maken de internationale tegenstanders de wedstrijden extra aantrekkelijk. Te gast bij de zaterdag derde klasser CWO wordt geoefend tegen de plaatselijke FC uit de Turkse badplaats. De toegang is vijf euro en jeugd t/m 12 jaar betaald half geld.

K.M.S.K. Deinze – FC Dordrecht
Woensdag 2 augustus aanvang 19:00 uur, Dakota Arena in Deinze
Voor de tweede maal deze zomer gaat de reis naar België. De eersteklasser won gisteravond met 2-0 van Emmen en is derhalve andermaal een serieuze krachtmeting in de aanloop naar de competitie. Toegang in de Dakota Arena bedraagt vijf euro.

FC Dordrecht – Feyenoord
Zaterdag 5 augustus aanvang 14:30 uur, Matchoholic Stadion in Dordrecht
De voorbereiding wordt afgesloten met een geweldige topwedstrijd tegen Feyenoord. De landskampioen speelt één dag eerder de seizoenopening om de Johan Cruyff Schaal en zal derhalve in aangepaste samenstelling naar Dordrecht komen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de ticket box online via tickets.fcdordrecht.nl – let op er is geen fysieke kaart verkoop. West en achter de doelen kost € 10,00. Voor de Oost tribune dient twee tientjes betaald te worden. Seizoenkaart houders kunnen gratis naar binnen met hun nieuwe seizoenkaart – uitgiften nieuwe seizoenkaarten is vanaf 24 juli 2023.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.