Verplichte autocombi naar Cambuur

Voor de uitwedstijd van komende vrijdag hebben de lokale autoriteiten in Leeuwarden bepaald dat supporters van FC Dordrecht uitsluitend met een autocombi naar het Cambuur Stadion mogen komen.

Omdat FC Dordrecht drie uitwedstrijden in anderhalve week heeft af te werken, was het voor de laatste reis in deze serie moeilijk in te schatten hoeveel supporters de club in Friesland wilden (en konden!) vergezellen. Voor de door de Supporters Vereniging geplande busreis waren nog (veel) te weinig inschrijvingen genoteerd waardoor deze is geannuleerd.
In Leeuwarden bleek het bovendien niet mogelijk een gecombineerde combi van bus en auto’s te organiseren.

Het is dus niet toegestaan om met eigen vervoer vrijdag naar Leeuwarden te reizen.

Supporters die deze wedstrijd bij willen wonen dienen zich donderdagavond of vrijdagmiddag voor vertrek tussen 16:00 en 16:30 uur in het supportershome in te schrijven.  De op vrijdag verkregen omwisselbiljetten worden bij het uitvak van het Cambuur Stadion omgeruild voor een toegangskaartje. De kassa’s van het uitvak zijn gesloten.

Vanwege de beperkte parkeercapaciteit is een maximum van 15 deelnemende auto’s opgelegd.

Omdat er van een combiregeling sprake is, zijn de opgelegde vervoersregels van kracht. Het is zodoende niet toegestaan alcoholhoudende dranken te nuttigen op de heenreis.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.