‘Verlenging’ met DIKW Intelligence

In de rubriek Verlenging van FC Dordrecht belichten wij dit weekend DIKW Intelligence. DIKW Intelligence is sponsor van FC Dordrecht sinds 2019, maar ruim daarvoor al een trouwe supporter. DIKW Intelligence vindt sport en gezondheid belangrijk en support dat ook actief. Het initiatief Energiek Dordt draagt DIKW een warm hart toe, gezien de meerwaarde voor Dordrecht en de regio Drechtsteden. Via de businessclub van FC Dordrecht kwam DIKW Intelligence in contact met een andere sponsor van FC Dordrecht, Venéco met als mooi resultaat dat Venéco nu onze partner is voor onze Microsoft gebaseerde oplossingen in de cloud.

DIKW Intelligence 

DIKW Intelligence bestaat sinds 2007 en is een toonaangevende full-service dienstverlener op het gebied van intelligence. Van Data naar Informatie naar Kennis naar Wijsheid. DIKW helpt organisaties meer data gedreven te worden en het potentieel uit de data te halen. Of het nu gaat over klant ontwikkelingen of container bewegingen. Of het nu gaat om een dashboard of meer artificial intelligence gerichte toepassing.

Full-service betekent dus een integrale dienstverlening van: opleidingen, advisering, consultancy, ontwikkeling, implementatie en beheer van data gedreven toepassingen. DIKW richt zich met data warehousing, business intelligence, data science en artificial intelligence op het MKB en speelt in op de nieuwste ontwikkelingen.

Aangezien data niet tastbaar is en voor mensen abstract is leggen we het graag uit. FC Dordrecht is een voetbalclub met gegevens over spelers, supporters, maar heeft ook een stadion, materiaal (voetballen, pionnen, etc.) en financiële gegevens over bijvoorbeeld het aantal verkochte seizoenkaarten. Al die gegevens noemt DIKW Intelligence data. Door die data inzichtelijk te maken kun je er informatie uit halen. En die informatie geeft je kennis over de verschillende interne en externe omstandigheden van een organisatie (= voetbalclub). Door al de informatie en kennis te bundelen en te analyseren kunnen er conclusies worden getrokken en kunnen stappen worden genomen om bijvoorbeeld te besparen op de kosten of efficiënter te gaan werken. En zo levert de data dus een toegevoegde waarde op voor een organisatie.

Bluemine

DIKW Intelligence heeft onder het label Bluemine een eigen data platform. MKB bedrijven hebben vaak niet de kennis of de capaciteit in huis om om alle data te beheren. De specialisten van Bluemine ontzorgen u. Als ondernemer kunt u zich volledig richten op het analyseren van uw data middels de inzichtelijke rapportages en dashboards. Samen met u zorgt Bluemine voor
een platform op maat. U wordt begeleidt in de zaken die nieuw voor u zijn. Als full service provider voor uw informatie behoefte beheert Bluemine uw data platform en neemt terugkerende technische werkzaamheden uit handen.

Academy

Omdat de methodieken in het datalandschap snel veranderen en DIKW Intelligence inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen leiden we ook mensen op in onze DIKW Academy. Zo geven we opleidingen op het gebied van data science, data engineering en artificial intelligence.

En DIKW Intelligence heeft nu een mooie actie. Als u zich inschrijft voor een opleiding krijgt u tot en met 15 december 10% korting op onze opleidingen. Bij het inschrijfformulier vult u bij de coupon code Energiek Dordt in.

DIKW Intelligence is trots om sponsor te zijn van FC Dordrecht en kijkt uit naar een mooie
gezamenlijke toekomst.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.