Vanavond thuis tegen Fortuna

Na de fraaie overwinning op Almere vrijdag is de Krommedijk vanavond alweer het decor voor een wedstrijd van FC Dordrecht. Fortuna Sittard, dat de laatste twee wedstrijden in winst wist om te zetten, is te gast in het GN Bouw Stadion.

Met zes wedstrijden op het programma wordt deze maandag bijna een volledige competitieronde afgewerkt, het betreffen de inhaalwedstrijden van speeldag 22 die op 10 februari waren afgelast.

Vanavond is het derhalve “Mondaynightfootball”, in deze vakantieweek een ideale dag voor het voetbal. Vanuit die optiek biedt FC Dordrecht het publiek de gelegenheid om voor halfgeld het stadion te bezoeken. Voor een paar euro kunnen de supporters naar binnen want nu Dordt in eigen stadion zo goed presteert, wil de club zo heel graag de tribunes vol.

Fortuna Sittard is een roemruchte club met een rijke historie. Het heeft een aantal magere seizoenen moeten verwerken, maar in Limburg is inmiddels duidelijk de weg omhoog weer gevonden. Voor de Dordtenaren, waar Amevor terugkeert na zijn schorsing maar Hulst met hamstringklachten een vraagteken vormt, lijkt de historie een positief uitgangspunt te vormen. Tien van de laatste dertien wedstrijden tegen Fortuna werden immers gewonnen.

Behaalde resultaten in het verleden geven echter geen enkele garantie voor de toekomst. Om acht uur vanavond begint het gewoon weer bij 0-0 en zal er om de winst geknokt moeten gaan worden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.