Van Groningen tot Limburg in spanning

Een bijzondere wedstrijddag voor FC Dordrecht. Natuurlijk is iedere wedstrijd belangrijk, maar vanavond kunnen de Schapenkoppen met een Bronzen Stier huiswaarts keren. Dan moet er wel gewonnen worden van Helmond en moet onze directe concurrent Eindhoven punten laten liggen bij Sparta. 

De spelers zijn er klaar voor, de supporters hebben er zin in en uit alle windstreken ontvangt de club telefoontjes en mailtjes om ons geluk te wensen. Hartverwarmend en dat maakt deze dag al fantastisch. De club leeft niet alleen in Dordrecht, maar van Groningen tot Limburg worden wij gesteund.

Trainer Harry van den Ham heeft een ruime keuze wanneer het gaat om de beste elf spelers. Alleen Jair Balrak, Wilmer Kousemaker en Josimar Lima zijn nog niet fit. Warner Hahn heeft zich woensdag weer aangesloten bij de selectie na zijn avontuur bij Jong Oranje. Ondanks dat hij gisteren geblesseerd de training verliet is hij er vandaag ook bij.

Wat de uitslag ook moge zijn vanavond, wij hopen op een geweldige voetbalavond voor iedereen!

De aftrap is om 20.00 uur. Supporters die nog geen kaartje hebben of zich niet voor de bus hebben ingeschreven kunnen vanavond op eigen gelegenheid naar het Lavans Stadion in Helmond. De kassa van het uitvak is een uur voor de wedstrijd geopend. Er zijn nog enkele stoelen vrij in de bus, inschrijven kan om 17.30 uur in het Supportershome.

Supporters die niet in de gelegenheid zijn om naar Helmond te reizen, de wedstrijd is op het betaalde kanaal van FOX Sports te zien.

Mocht FC Dordrecht vanavond winnen dan wordt het Supportershome vanaf 23.00 uur geopend.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.