Uitwedstrijd Willem II

Kaartverkoop Willem II uitsluitend in Dordt

Voor de uitwedstrijd naar Willem II volgende week vrijdag is het supporters wel toegestaan met eigen auto te reizen, maar zijn de toegangskaarten uitsluitend via de Supporters Vereniging van FC Dordrecht verkrijgbaar. De kassa’s van het bezoekersvak blijven in Tilburg op de wedstrijddag gesloten.

Het is ook mogelijk om met de bus naar Willem II te reizen. Naar verwachting zullen er zelfs twee bussen met supporters naar Tilburg gaan. De eerste vertrekt om 18:15 uur en de tweede een kwartiertje later om 18:30 uur.

De prijs bedraagt € 22,50 (en € 2,50 toeslag voor de eerste bus, opgeven bij Harm. Opgeven kan ook via h.luchtmeijer@live.nl

Voor de supporters die met eigen auto rijden koste een toegangskaartje € 15,00 en geldt een verplichte parkeerregeling bij het bezoekersvak van het Willem II stadion. Het wordt niet toegestaan om met de trein naar Tilburg te reizen.

Kaartverkoop in het supportershome is op donderdag 15 maart en donderdag 22 maart tussen acht en tien ‘s avonds. Daarnaast voor en na afloop van de thuiswedstrijd tegen Emmen komende vrijdag.

Na afloop van de wedstrijd zullen de supporters van FC Dordrecht tijdelijk opgehouden worden in het bezoekersvak voor zij het stadion mogen verlaten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.