Trekt Dordt de goede reeks door?

FC Dordrecht reist vandaag af naar Venlo! Het wordt gegarandeerd spannend tegen VVV. In de vorige edities van de wedstrijd bleef het tot aan de slotfase onbeslist.

Na de overwinning tegen PEC Zwolle vorige week is Dordt erop gebrand om na het gelijkspel tegen FC Eindhoven en de winst van vorige week, de goede reeks voort te zetten. Vorige week werd er aan de Krommedijk een hele knappe overwinning geboekt op de ploeg uit Zwolle en zo doende werd die club weerhouden van het periodekampioenschap. Niet alle kansen werden benut, maar de overwinning was ruim. Na het laatste fluitsignaal gaf het scorebord 3-0 aan.

VVV is ook bezig met een goed seizoen. Zij staan momenteel zesde op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg scoort heel vaak, maar incasseerde tot nu toe de meeste goals van iedereen in de competitie. Dat is iets om rekening mee te houden. De ploeg van coach Rick Kruys kreeg vorige week wel een hard pak slaag van een andere Limburgse club. VVV ging met 4-1 onderuit in Kerkrade tegen Roda JC.

Het was al even benoemd, maar de vorige edities waren erg gelijk opgaand. Dordt won in 12 wedstrijden tegen VVV vijf keer. Er werd ook vijf keer verloren, en twee keer werd het gelijk. De laatste paar edities waren wel in het voordeel van de tegenstander.

Het beloofd dus een leuke avond te worden in De Koel. Zien we je daar?De wedstrijd is te volgen via het schakelkanaal van ESPN of via ons twitterverslag!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.