Supporters massaal naar Sparta

Vanavond is het supportershome geopend. Tussen zeven en negen kan er worden ingeschreven voor de busries naar Spartat van komende zondag. Naar verwachting zal de derde supportersbus ook snel vol zijn en wordt zelfs gehoopt op een vierde bus.

De goede prestaties van FC Dordrecht, de hoge stand op de ranglijst en het derby-karakter van de wedstrijd op het Kasteel hebben de belangstelling van de aanhang duidelijk aangewakkerd. Maar de steun van de eigen supporters is voor de spelers ook van groot belang. “Het geeft toch een kick, zo’n vol vak bij een uitwedstrijd. Machtig als die gasten achter ons gaan staan”, zegt aanvoerder Cecilio Lopes.

Voor alle duidelijkheid, de wedstrijd tegen Sparta kan door FC Dordrecht-supporters uitsluitend bezocht worden met de busreis van de Supporters Vereniging, de kassa’s voor het uitvak op Spangen zullen zondag gesloten zijn.

FC Dordrecht – de club die bij elkaar past – staat maar twee punten achter op Sparta, de huidige nummer drie van de ranglijst, en de Schapekoppen hebben in het verleden al vaker voor een stuntje gezorgd in Rotterdam…

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.