Succesvolle FC Dordrecht X Postillion Lunch

Afgelopen vrijdag vond de FC Dordrecht X Postillion lunch plaats in het Postillion Hotel in Dordrecht. Meer dan 80 aanwezigen, waaronder partners van FC Dordrecht, spelers en stafleden, luisterden naar diverse korte presentaties. Trainer Michele Santoni keek terug op het begin van dit tot nu toe succesvolle seizoen. Hans de Zeeuw besprak enkele cijfers uit de afgelopen tien jaar en richtte zich op de toekomst van de club. Aanvoerder Mathis Suray sprak zijn waardering uit voor het team en de recent aangetrokken spelers.

Na de presentatie was het tijd voor een lunch, verzorgd door de chef van Postillion. Postillion deelt de aandacht voor gezondheid, duurzaamheid en vitaliteit, wat goed aansluit bij Energiek Dordt. De tweegangenlunch was daarom volledig vegetarisch. Tijdens de lunch hadden de partners de kans om in gesprek te gaan met de spelers en stafleden, wat resulteerde in interessante en leuke gesprekken en momenten.

Wij willen alle partners, spelers en stafleden bedanken voor het tot een succes maken van de FC Dordrecht X Postillion lunch!

Bekijk hier de aftermovie: https://youtu.be/-ud-RzBAsjw?si=FeTnXl3-wzg8pflm

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.